Goede kwaliteit en goede prijzen

Milieu

Wij dragen ons steentje bij aan het milieu door ervoor te zorgen dat gebruikte machines uit Nederland niet worden weggegooid, maar dat deze nog een aantal jaar gebruikt kunnen worden in het buitenland.

Inkoop

Heeft u een gebruikte machine, of zelfs een hele partij? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte! Mochten we tot aankoop over gaan dan verzorgen we uiteraard ook het transport van de machines.

Service

Bent u op zoek naar machines, onderdelen of supplies om te exporteren? Wij garanderen goede machines die door ons zijn gereset, schoongemaakt en nagekeken!

Jan Pieter van Groeningen

Jan Pieter van Groeningen

Directeur

Directeur en eigenaar van GPEX in- en export. Oud directeur van RISO Benelux.

Patricia Jamin

Patricia Jamin

Hoofd administratie
Chris Smolders

Chris Smolders

Sales & Warehousing
Tim-Luuk Brabander

Tim-Luuk Brabander

Inkoop, verkoop en marketing

Neem contact op!

Stuur gerust een bericht, we doen ons best om binnen 24 uur een antwoord te geven!

Ons kantoor en magazijn

Warmonderweg 5

2171 AH  SASSENHEIM, THE NETHERLANDS

Bel ons op

GPEX
00 31 (0) 252 41 80 92
Mon - Fri, 8:00-22:00

Contact

Over ons

Na ruim 25 jaar verkoop- en managementervaring in de kopieermachine wereld is het bedrijf sinds de oprichting in 2011 voornamelijk bezig met het inkopen, verkopen en transporteren van gebruikte kopieer-, print- en drukkerij machines. Goede service, acceptabele prijzen en top kwaliteit zijn de belangrijkste sleutelwoorden in onze bedrijfsvoering. Daardoor leren steeds meer bedrijven GPex kennen. Door een heldere visie en onze wereldwijde contacten is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd handelskantoor.

ISO 14001