GPEX-logo

Over ons

Wij richten ons op langdurige relaties met onze klanten. Hiermee hebben we een groot internationaal netwerk opgebouwd van bedrijven die gebruikte kopieerapparaten in- en verkopen. Met onze expertise en ervaring zijn wij in staat uitstekende service en hoogwaardige kopieerapparaten te bieden tegen zeer betaalbare prijzen.

Jan Pieter van Groeningen

CEO en oprichter van GPEX kopieermachines in- en export. Voormalig CEO van RISO BENELUX.

Tim-Luuk Brabander

Sales & Marketing

Patricia Jamin

Administratie

Chris Smolders

Sales & Warehousing

Service

Als u geïnteresseerd bent om kopieerapparaten bij ons te kopen, nodigen wij u graag uit om de machines in ons magazijn te komen bekijken. Als u uit het buitenland komt, kunnen we een ophaalservice vanaf de luchthaven, kaartjes voor het openbaar vervoer naar ons magazijn of zelfs hotelaccommodatie regelen.

Snel groeiend

GPEX is een van de snelst groeiende bedrijven in het exporteren van kopieerapparaten over de hele wereld. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leveranciers van tweedehands kantoorapparatuur en kunnen altijd een bod doen op uw machines – al is het maar ter vergelijking met uw huidige koper.

Wat doen we?

GPEX is een van Europa’s snelst groeiende handelsondernemingen in gebruikte beeldvormingsapparatuur zoals fotokopieerapparaten, printers, grootformaatprinters en productieprintsystemen. Onze strategie is eenvoudig: we kopen de machines – voornamelijk uit Nederland, België en Duitsland – en vervoeren ze veilig naar ons magazijn tussen Schiphol Amsterdam Airport en de haven van Rotterdam. Nadat de machines in ons magazijn zijn aangekomen, worden alle functies gecontroleerd en wordt het geheugen gewist. Ten slotte wordt de machine in plastic verpakt en opgeslagen in ons magazijn, wachtend op zijn nieuwe eigenaar.

Certificaten – ISO 14001

GPEX heeft een milieumanagementsysteem geïmplementeerd voor de gehele organisatie. Dit systeem is gebaseerd op de ISO 14001-norm en stelt ons in staat om onze voetafdruk te meten. In 2021 streven we ernaar ons systeem te laten accrediteren door een onafhankelijke auditor. GPEX levert een positieve bijdrage aan ons milieu door continue verbetering.

Download our copier stocklist

Or contact us directly